SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Klippa håret själv

Jag har varit verksam i den här branschen i snart två decennier och några saker förändras aldrig.

Vi människor är väldigt ofta rädda för förändring. Detta gör att vi klamrar oss fast vid dåliga relationer, dåliga hälsovanor, ett arbete vi inte trivs med osv. Detta rättfärdigar vi sen inför oss själva och andra med diverse ursäkter i stil med, “jag har ju ändå bra betalt, då får jobbet vara stressigt och trist”, “min partner är ju oftast snäll det var xxx dagar sen jag blev slagen senast” “jag är ju inte så dålig form om jag jämför med andra” osv.

Ovanstående tänk hindrar oss från att utvecklas och i vissa fall är det rent skadligt.
När det kommer till träning och hälsa så är det många gånger ett väldigt stort steg att ta för människor att ändra livsstil.
Då tar vi ofta till ursäkter och argument för att fortsätta med det vi gör, trots att vi vet att det är destruktivt. Några av de vanligaste argumenten vi möter är tex, jag börjar på måndag, nästa månad, vid årsskiftet etc.
Mitt motargument till detta är att förändring börjar NU, dessutom sa du imorgon igår!

Ett annat vanligt argument är, “jag måste träna lite själv först”, eller “jag måste gå ner xx kg själv först” innan jag tar eran hjälp.
Om du är en av ovanstående, brukar du klippa dig lite själv först innan du går till frisören?
Brukar du laga tänderna lite själv först innan du går till tandläkaren?
Självklart inte, då anlitar du ett proffs när du ska göra ovanstående.
Så varför inte tänka likadant när det kommer till din hälsa?

Värt att tänka på.

Anders Gatti

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!

We use cookies on our website to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies.
To learn more about how we use cookies, view our cookie policy