SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Hur hittar man drivkraft ?

Vad driver dig framåt?

Vilken är din största motivationskraft i livet?

Jag har flera, en är att jag ständigt vill utvecklas som människa, fysiskt som psykiskt.

Jag vill vara en förebild för mina barn, min hustru och alla jag möter i mitt arbete och på min fritid.

En annan motivation är att bryta det mönster som jag växt upp med. Båda mina föräldrar dog unga pga alkohol och drogmissbruk. Jag har utöver det ett antal släktingar som gått bort på tok för unga av samma anledning.

På Gatti Training har vi en vision som lyder:

”Att hjälpa människor till helhetshälsa på alla plan så att de i sin tur kan påverka sin omgivning till bättre hälsa och livsstilsval”.

Vi tror stenhårt på att om vi strävar efter att må så fysiskt bra som möjligt, dvs äter, tränar och sover bra. Samt strävar efter att må så psykiskt bra som möjligt, dvs behandlar andra och mig själv med respekt, har bra relationer till andra och mig själv. Om vi strävar efter detta och tar oss från punkt A till B till C osv så är vi med och skapar en bättre värld.

Oavsett vad som driver dig så kan du inte sitta och vänta på att hitta motivationen.

Motivation skapar du helt och hållet själv genom drivkraft, beslutsamhet och tydliga mål!

Varje människa påverkar i sin tur 10 människor i sin omgivning, positivt som negativt. Vad sänder du ut för signaler?

Är du den förebild som du själv ser upp till?

Tillsammans kan vi skapa en bättre värld, men allt börjar hos dig själv!

Anders Gatti

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!

We use cookies on our website to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies.
To learn more about how we use cookies, view our cookie policy