SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Hur Gatti Training blev till…

Den här resan tog sin början när den ena halvan av Gatti Training, dvs jag Anders bytte en 12 årig karriär som konditor (det trodde ni inte va!?) till att börja arbeta som personlig tränare för en av de större aktörerna i Sverige.

Detta beslut hade vuxit fram under flera år och min första tränarutbildning gick jag redan år 2000, mitt träningsintresse gick ytterligare nästan 10 år tillbaks i tiden. 2006 var den allmänna meningen att PT det är något som kändisar och rika människor håller på med, och att jobba heltid som tränare tillhörde inte vanligheten. Jag brann verkligen för det här så jag satsade helhjärtat, jobbade både stenhårt och mycket och ganska snart så hade jag en väntelista för nya klienter på 8-12 månader. Jag gjorde uppenbarligen något rätt och kände att det här vill jag verkligen hålla på med framöver.

I nästan samma veva som jag började så pockade en viss medlem på min uppmärksamhet och när hon efter vårt första PT-pass tillsammans bjöd ut mig så bröt jag mot min egna huvudregel, att inte dejta klienter. Vilken tur att jag gjorde det! Det visade sig vara mitt livs bästa beslut som jag tagit då klienten i fråga var min blivande fru Jamina!

Ganska tidigt i min nya karriär så insåg jag att jag ville mer än vad min arbetsplats kunde erbjuda. Jag ville jobba bredare och djupare, jag ville utbilda och inspirera andra och jag ville på sikt ha mitt egna ställe.

2011 så registrerade vi Gatti Training och vid årsskiftet 2011/2012 så flyttade vi in i våra första lokaler i samma industriområde som vi håller till i nu i Årsta. Under samma period så tog Jamina steget till att utbilda sig till PT hon med och hoppade på Gatti Training-tåget. I dessa lokaler så coachade vi idrottare och motionärer på individ och gruppnivå dock så fanns inte utrymmet att ha “vanliga medlemmar” tyvärr. Under denna period höll vi även frekvent föreläsningar hos både idrottsklubbar och företag i ämnen som berörde allt från idrottspecifik träning till allmänhälsa.

Hela tiden så fanns tanken och drömmen om egna lokaler och ett gym som vi tyckte saknades på marknaden. Vi jagade lokaler i närområdet och när möjligheten till slut dök upp med en lokal ett stenkast från vår gamla så slog vi till. Detta var hösten 2015 och Jamina vår då gravid med vårt tredje barn, men vi ville verkligen det här så vi satsade allt vi hade och lite till.

Maj 2016 så fick vi tillgång till lokalen som definitivt sett bättre dagar och vi inledde en totalrenovering. Med hjälp av min svåger Dennis så rev vi, byggde och inredde gymmet på drygt två månader, vi hade en fantastik hjälp från diverse byggare som fixade det som vi saknade kompetens och behörighet för. Tack för det, ingen nämnd ingen glömd.

15:e augusti så slog vi upp portarna till det som idag är Gatti Training och tog emot våra första medlemmar.

Sedan dess så har vi haft allt från gästtränare, Hammarby fotbolls A-lag, workshops, tävlingar, reklaminspelningar från större företag och hunnit bygga ut gymmet ytterligare.

Vår ambition har hela tiden varit att jobba bredare och djupare än vad som är vanligt i branschen. Vi har ständigt eftersträvat att vidareutveckla och förbättra oss vilket kokat ner till arbetssättet vi jobbar efter idag Med kvalitet, personligt bemötande, coachning av högsta klass så har vi sakta men säkert vuxit och många medlemmar är kvar sen starten, och en del har hängt med mig ända sen jag började jobba heltid i branschen 2006, det är vi väldigt tacksamma för.

Nu 2021 så mår Gatti Training bättre än någonsin och vi har en tydlig väg framåt. Inför detta år så förnyade vi våran vision för företaget och det kokade ner till dessa rader:

“Att hjälpa människor att nå sin fulla potential så att de i sin tur kan påverka sim omgivning till bättre hälsa och en hållbar livsstil”

I augusti fyller vi 5 år i nuvarande lokaler och vi kommer att fortsätta att utveckla och förbättra oss, hoppas att du som redan är medlem fortsätter följa med på resan och att du som inte tagit steget ännu gör det!

Lev väl

Anders Gatti

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!

We use cookies on our website to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies.
To learn more about how we use cookies, view our cookie policy